Μήνυμα Παπαθεμελή στις Παμμακεδονικές Οργανώσεις Εξωτερικού.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Οργανώσεων του Εξωτερικού με επανεκλογή της κ. Νίνας Γκατζούλη, ως Ύπατης Προέδρου.

Στις εργασίες του Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Οργανώσεων, παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής, όπως και ο εκπρόσωπος Τύπου του Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης.

Σε μήνυμά του εξάλλου προς τους συνέδρους, ο κ. Παπαθεμελής, τονίζει:

?Οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις του Εξωτερικού, εξακολουθούν να εκφράζουν τη συνείδηση το Ελληνισμού, στο σύνολο των εθνικών μας θεμάτων.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον αγώνα που δίνουν στις δεύτερές τους πατρίδες για την Ελλάδα. Μαζί τους δεν αισθανόμαστε μόνοι όταν καταγγέλλουμε την επικίνδυνη διολίσθηση στην σύνθετη ονομασία.

Οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις του Εξωτερικού, έχουν καταλάβει καλύτερα από τους εδώ, ότι σύνθετη ονομασία, σημαίνει σκέτο Μακεδονία.

Θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή της κ. Νίνας Γκατζούλη, Είναι εγγύηση ότι θα συνεχιστεί η αντίσταση?.

Στην παρέμβασή του εξάλλου ο κ. Βιτάλης, ευχαρίστησε την κ. Νίνα Γκατζούλη για τη συμμετοχή της στην αποστολή του ΠΑΜΜΕ στο Τέτοβο, με στόχο την απελευθέρωση του φιλέλληνα αρχαιολόγου-ιστορικού κ. Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου