Οργανώθηκε και στις Σέρρες το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.

Συγκροτήθηκε σε σώμα και η Νομαρχιακή Επιτροπή του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στις Σέρρες, στο πλαίσιο της οργάνωσης και δικτύωσης του Μετώπου στη Μακεδονία.
Η επταμελής Διοίκηση της Επιτροπής, αποτελείται από τους: Τσεκούρα Ευστάθιο, Σαμαρτζίδη Παναγιώτη, Παπαναστασόπουλο Νικόλαο, Παπαγεωργίου Θωμά, Ράπτη Γεώργιο, Δεμερτζή Σταμάτη και Γραμματίκη Κωνσταντίνο.

Όσοι από τους φίλους της Μακεδονίας στο Νομό Σερρών, επιθυμούν να βοηθήσουν το Μακεδονικό Μέτωπο, στον αγώνα που κάνει ενάντια στη Σκοπιανή και διεθνή προπαγάνδα κατά της Μακεδονίας μας, μπορούν να επικοινωνούν με τον τους κ. Τσεκούρα Ευστάθιο στο τηλ. 6972313566 και κ. Σαμαρτζίδη Παναγιώτη στο τηλ. 6944540895.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως συνεχίζει την περιοδεία του στη Μακεδονία το κλιμάκιο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, για την ολοκλήρωση της οργάνωσης και δικτύωσης του ΠΑΜΜΕ και στους 13 Νομούς της Μακεδονίας. Όσοι επιθυμούν να στελεχώσουν τις Νομαρχιακές και Τοπικές Επιτροπές του Μετώπου στη Μακεδονία, μπορούν να επικοινωνούν με τον επικεφαλής του κλιμακίου, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΜΜΕ κ. Σταύρο Βιτάλη, στο τηλ. 6979112273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου