Δείτε νέες αποκαλύψεις στο Διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο του αγώνα μας να βοηθήσουμε στην ενημέρωση, πέρα από τα φίλτρα που βάζουν τα μεγάλα ΜΜΕ και τα συγκροτήματα Τύπου, το γραφείο Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, σας καλεί να δείτε, δύο πάρα πολύ διαφωτιστικές καταχωρήσεις στο διαδίκτυο.

Η μία αφορά στην υπόθεση Βλαστού και τις διασυνδέσεις της με το πολιτικό σύστημα στη διεύθυνση http://olympia.gr/2009/07/12/corruption/#more-4901 και η άλλη τα τεκταινόμενα στην Ομογένεια, το ΣΑΕ κλπ σχετικά με τις πιέσεις που ασκούνται στις Ομογενειακές Οργανώσεις του Εξωτερικού από το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, για αποδοχή του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» για τα Σκόπια, στη διεύθυνση http://www.kalami.net/ .

Το διαδίκτυο παραμένει παρά τις αδυναμίες του, ο σοβαρότερος ενημερωτικός φορέας. Χρησιμοποιείστε το. Γιατί ο καλός πολίτης, είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Παράλληλα επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για την οργάνωση της ανθρωπιστικής αποστολής στις φυλακές του Τέτοβο των Σκοπίων, για να βοηθήσουμε να σωθεί η ζωή του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Φιλέλληνα αρχαιολόγου-ιστορικού, Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 6979112273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου