Οργανώνεται το ΠΑΜΜΕ και στη Φλώρινα

Δρομολογήθηκε μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Γραφείου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στο Νομό Πέλλας, και η δημιουργία του Γραφείου του Μετώπου στη Φλώρινα.

Σε κοινή σύσκεψη φίλων του ΠΑΜΜΕ της Φλώρινας και στελεχών του γραφείου του Μετώπου της Αλμωπίας στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπεία του Κόμματος από την Αθήνα, αποφασίσθηκε το άνοιγμα γραφείων του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου και στην περιοχή αυτή.

Η συγκρότηση γραφείου του ΠΑΜΜΕ στη Φλώρινα, αμέσως μετά την Αλμωπία, εκτός από τον κεντρικό στόχο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου για δικτύωσή του σε όλη την Μακεδονία, έχει ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι στις δύο αυτές περιοχές έχουν την έδρα τους τα φερέφωνα των Σκοπίων και ο παραληρηματικός τους προπαγανδιστικός τους λόγος.

Οι επικεφαλής της πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση του γραφείου του ΠΑΜΜΕ στη Φλώρινα, κ.κ. Κίμων Σαββάκης και Γιώργος Χατζής, παράλληλα με την οργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, προχωρούν και στην επεξεργασία προτάσεων για την αντιμετώπιση τόσο της δράσης των εκφραστών του σκοπιανού εθνικισμού στην περιοχή, όσο και των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει από την εγκατάλειψη και την υπανάπτυξη ο Νομός.

Καλούνται όλοι οι φίλοι της Μακεδονίας στο Νομό της Φλώρινας να συσπειρωθούν γύρω από την οργάνωση του ΠΑΜΜΕ, έτσι που η φωνή της Μακεδονίας να γίνει τόσο ισχυρή, ώστε να ακούγεται μέχρι τα αφτιά των κουφών του αθηνοκεντρικού κράτους. Οι φίλοι της Μακεδονίας στη Φλώρινα, μπορούν να έλθουν σε επαφή με τον κ. Κίμωνα Σαββάκη στο τηλ. 6938263714 και τον κ. Γιώργο Χατζή στο τηλ. 6947808983, έτσι ώστε να συντονιστούν στην κοινή δράση για τη Μακεδονία μας.

Να προσθέσουμε εδώ πως συνεχίζεται η περιοδεία του κλιμακίου του ΠΑΜΜΕ στους Νομούς της Μακεδονίας, για την οργάνωση και δικτύωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου. Όσοι φίλοι της Μακεδονίας θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα για την οργάνωση του Μακεδονικού Μετώπου στην περιοχή τους, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Κόμματος σε Αθήνα στο τηλ. 2103314314 και Θεσσαλονίκη στο τηλ. 2310268333, ή με τον επικεφαλής του περιοδεύοντος κλιμακίου, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΜΜΕ κ. Σταύρο Βιτάλη στο τηλ. 6979112273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου