Συγκροτήθηκε η Οργάνωση του Μακεδονικού Μετώπου στην Αλμωπία

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Οργάνωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στην επαρχία Αλμωπίας του Νομού Πέλλας και προχώρησε στο άνοιγμα των γραφείων της τα εγκαίνια των οποίων θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.

Η Οργάνωση του ΠΑΜΜΕ στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας, πέρα από τον ουσιαστικό της χαρακτήρα της συγκρότησης και δικτύωσης του Μακεδονικού Μετώπου σε όλη την χώρα, έχει και συμβολικό χαρακτήρα, μια που στην περιοχή αυτή έχουν αναπτύξει έντονη δράση οι πράκτορες της σκοπιανής, ανθελληνικής προπαγάνδας.


Στην πρώτη της συνεδρίαση η Οργάνωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου της Αλμωπίας εξάλλου, έθεσε και τους άμεσους στόχους της, οι οποίοι είναι πέρα από την αντιμετώπιση των φερέφωνων των Σκοπίων στην χώρα μας, η προστασία της τοπικής κοινωνίας από τα κάθε λογής λαμόγια που παρεπιδημούν στην ελληνική επαρχία και ξεζουμίζουν τον Έλληνα αγρότη και μικροεπιχειρηματία.

Το Γραφείο του Μακεδονικού Μετώπου της Αλμωπίας καλεί όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής να προστρέξουν σε αυτό για να έχουν κάθε δυνατή, πολιτική, κοινωνική αλλά και νομική υποστήριξη, στις περιπτώσεις όπου τόσο το κεντρικό διαχειριστικό σύστημα όσο και οι ντόπιοι εκφραστές του, τους ταλαιπωρούν. Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Μακεδονικού Μετώπου Αλμωπίας, μπορούν να τηλεφωνούν στον Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Γιώργο Χατζηδημητριάδη στο τηλ. 6974809718 και στον εκπρόσωπο Τύπου κ. Παναγιώτη Ρούσσο στο τηλ. 6986635612.

Τα μέλη του 7μελούς προεδρείου της Οργάνωσης του ΠΑΜΜΕ στην Αλμωπία είναι: Χατζηδημητριάδης Γιώργος, Ρούσσος Παναγιώτης, Κοντίδης Στράτος, Χαμπίδης Θεόδωρος, Μασλάρης Δημήτρης, Τσοπανίδης Παναγιώτης, Χαμπίδης Νικόλαος. Να προσθέσουμε εδώ πως το προεδρείο της Οργάνωσης είναι ανοιχτό σε κάθε φίλο της Μακεδονίας που θέλει να ενταχθεί στον κοινό αγώνα. Παράλληλα να υπενθυμίσουμε ότι, συνεχίζει την περιοδεία του στη Μακεδονία το κλιμάκιο του ΠΑΜΜΕ με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη, με επόμενους στόχους τη δημιουργία Οργανώσεων σε Φλώρινα και Καστοριά. Το ΠΑΜΜΕ καλεί τους φίλους της Μακεδονίας να επικοινωνήσουν με το κλιμάκιο, για να βοηθήσουν στην οργάνωσή και δικτύωσή του, στο τηλ. 6979112273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου