«Γρήγορα θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια»

Μήνυμα αισιοδοξίας για την χώρα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκεπτόμενος σήμερα το Λαϊκό και το Γενικό Νοσοκομείο

Μήνυμα αισιοδοξίας για την χώρα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκεπτόμενος σήμερα το Λαϊκό και το Γενικό Νοσοκομείο

Το Λαϊκό και το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» επισκέφθηκε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με την ιδιότητά του ως προέδρου της Φιλανθρωπικής Εταιρείας «Αποστολή» συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Μιλώντας στα μέλη της διοίκησης των νοσοκομείων, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, ο αρχιεπίσκοπος τους συνεχάρη για την προσπάθεια κάνοντας λόγο «για καθημερινή μάχη που δίνει το προσωπικό των νοσοκομείων, σε μια περίοδο που έχει εκλείψει η θυσιαστική διάθεση».
Ο κ. Ιερώνυμος, επισκεπτόμενος τους θαλάμους των ασθενών, εξήρε τη δύναμή τους και υπογράμμισε: «Κάθε επίσκεψη σε Νοσοκομείο είναι μια ευκαιρία περισυλλογής, μια ευκαιρία αναζήτησης του Θεού».
Μιλώντας για την «Αποστολή» και το έργο της επισήμανε: «Δεν έχουμε άλλο καθήκον, άλλη υποχρέωση πέρα από το να βάλουμε τις δικές μας δυνατότητες στη διάθεση όσων υποφέρουν και να τους υπηρετήσουμε. Η χώρα περνά δύσκολες στιγμές και τέτοιες παρουσίες προσωπικού, όπως αυτές που βλέπουμε στα δύο νοσοκομεία, μας δίνουν δύναμη και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι γρήγορα θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια».
 
24h NewsRoom




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου