Χριστίνα Πόπορη : " Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό συμβόλαιο"

Φίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στα πολιτικά δρώμενα γιατί: Ο «μονόδρομος» που μας προτείνουν δεν είναι η λύση του προβλήματος αλλά η αιτία που οδηγεί στο χάος. Το ξέρουμε αλλά δεν τολμάμε. Σαν πολίτης της Ελλάδας, σαν Χριστίνα, δεν δέχομαι να γίνομαι πειραματόζωο. Έχω υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και κυρίως τη διάθεση να προσφέρω.....
Το μοντέλο πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών δεν προάγει την πρόοδο και το συμφέρον του πολίτη. Αντίθετα καταλύει το Κοινωνικό Κράτος και σταθερές αξίες της Δημοκρατίας μας. Κουράστηκα από τις αναλύσεις, τον εκφοβισμό και τις αδιέξοδες κόντρες. Πιστεύω σε ένα νέο μοντέλο πολιτικής, λιγότερο θεωρητικό και περισσότερο πρακτικό.
Μιλώντας με πολλούς από εσάς, διαπιστώνω ότι συγκλίνουμε σε κοινούς στόχους, κοινά «θέλω» για τη χώρα και την κοινωνία μας. Σήμερα περισσοτερο από ποτέ χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό συμβόλαιο. Aυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Αντίστοιχες αλλαγές συντελούνται και σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτή την περίοδο. Ζούμε πράγματι ιστορικές στιγμές. Είναι χρέος μας να μη μείνουμε θεατές.
Η τιμή που μου έκαναν η κα Λούκα Κατσέλη και ο κος Χ. Καστανίδης να με συμπεριλάβουν στην ομάδα τους μου δίνει την ευκαιρία να δράσω προς αυτή την κατεύθυνση και ζητώ τη στήριξή σας σ' αυτή τη νέα μου προσπάθεια.
Στην «Κοινωνική Συμφωνία» βρήκα απαντήσεις, και κυρίως πολύτιμους συνοδοιπόρους.
Kαλώ, όσους επιθυμείτε, να ακολουθήσετε το νέο μας ξεκίνημα, να ενώσετε μαζί μας τις δυνάμεις σας.
Προχωράμε μαζί. Με πράξεις.


Με εκτίμηση Χριστίνα Ι. Πόπορη
Υποψήφια Βουλευτής
Β΄ Περιφέρειας Αθηνών με την
"ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου