Βόμβες Αμυρά για τον Προβατά (του Καμίνη) στον δήμο Αθηναίων

Στη φόρα το βρόμικο παρασκήνιο για τις δημοτικές εκλογές του 2010. Καταγγελίες και από την Άννα Φιλίνη για τον δήμαρχο

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία συναλλαγής η οποία έγινε πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010 για να αλλάξει χέρια ο Δήμος Αθηναίων, προχώρησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη ο Γιώργος Αμυράς. Στην ίδια συνεδρίαση η κυρία Άννα Φιλίνη, παραδοσιακό στέλεχος της Αριστεράς αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε πολιτική δίωξη από την ίδια της την παράταξη!...


Ο επικεφαλής της παράταξης Επιμένουμε Αθήνα Γ. Αμυράς. αποκάλυψε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο Φώτης Προβατάς, εκ των στενών συνεργατών του κ. Καμίνη, του ζήτησε βοήθεια ώστε να., ρίξουν τον Νικήτα Κακλαμάνη από τη δημαρχία και ως αντάλλαγμα θα του δινόταν η θέση αντιδημάρχου! Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν συζητούνταν ένα από τα τελευταία θέματα που ήταν στην ατζέντα και το οποίο αφορούσε μομφή που είχε καταθέσει ο Γ. Αμυράς κατά της αντιπροέδρου του 7ου δημοτικού διαμερίσματος. Στο ίδιο διαμέρισμα σύμβουλος είναι και η αδελφή του γνωστού ποδηλάτη, η οποία είχε έρθει σε σύγκρουση με την εκλεκτή του Γ. Καμίνη.

Ο αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Φ. Προβατάς έκανε το... λάθος να ψελλίσει ότι «έχετε κάνει τον δήμο οικογενειακή υπόθεση»! «Πρόβατα, είσαι πιο κοντός κι από το ανάστημά σου. Στον δεύτερο γύρο των εκλογών μού είπες ότι αν σας βοηθήσω, θα με κάνεις αντιδήμαρχο. Τελικά, είσαι ποντικάκι. Εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής...» του απάντησε εκνευρισμένος ο Γ. Αμυράς.

Εντω μεταξύ μείζον ζήτημα ηθικής τάξης για τον κ. Καμίνη έθεσε χθες η κυρία Άννα Φιλίνη, καταγγέλλοντας ότι υφίσταται δίωξη από στελέχη του συνδυασμού της. Εξηγώντας είπε ότι έπειτα από παρασκηνιακές ενέργειες προσώπων της παράταξής της αποκλείστηκε η συμμετοχή της από τα ψηφοδέλτια της ΔΗ.ΜΑΡ. του Κουβέλη! Σημειωτέον ότι ο κ. Καμίνης την έχει ξηλώσει από αντιδήμαρχο επειδή διαφώνησε με τη συγχώνευση δύο νομικών προσώπων, του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης και του Πολιτισμικού του Δήμου.

Κυριακάτικη Δημοκρατία

http://www.athinapoli.gr/2012/04/blog-post_4577.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου