Επιστροφή Τσουκάτου δίπλα στον Βενιζέλο

«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά...», θα μπορούσε κάποιος να αναφωνήσει (ή να... τραγουδήσει;) μαθαίνοντας πως ο πάλαι ποτέ «στρατηγός» του Κ. Σημίτη, ο αμφιλεγόμενος Θ. Τσουκάτος έχει αναλάβει και πάλι δράση, στο πλευρό του Β. Βενιζέλου αυτή τη φορά!
Πράγματι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr , ο τέως «στρατηγός» έχει τις τελευταίες μέρες ενεργοποιηθεί προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βενιζέλου, στη μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Τσουκάτος είχε και το 2007 στηρίξει τον Βενιζέλο, στην αναμέτρηση με το Γ. Παπανδρέου, όπως άλλωστε κι άλλοι απ' το επιτελείο του Σημίτη (Νεονάκης, Λ. Αποστολίδης, Ελ. Κούρκουλα, Γ. Ζαφειρόπουλος κ.α.).
Αυτή τη φορά όμως, αξιοποιώντας και τις αρνητικές εμπειρίες του 2007, η συμμετοχή του Τσουκάτου αποφασίστηκε να είναι μεν ουσιαστική, αλλά «διακριτική». Δεν θα πρέπει να φαίνεται, για λόγους ευνόητους...
Έτσι έχει αναλάβει τις επαφές, πανελλαδικά, με στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία διατηρεί σχέσεις απ' την εποχή της παντοδυναμίας του.
Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε σύσκεψη στελεχών που στηρίζουν το Βενιζέλο, θα είναι –άτυπα αλλά ουσιαστικά- το αντίπαλον δέος στον γραμματέα Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος επίσης διακριτικά (λόγω της θεσμικής του θέσης) μαζεύει στελέχη υπέρ του άλλου υποψήφιου, του Χρ. Παπουτσή!
Πόλεμος «στρατηγών» μέχρι τελικής πτώσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου