Απειλεί με αγωγή ο Βορίδης τον Καρατζαφέρη

Οι υπαινιγμοί που άφησε ο Γ. Καρατζαφέρης στην συνέντευξη του στο περιοδικό «Crash» εναντίον των Βορίδη και Γεωργιάδη για σχέσεις με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές εξόργισαν τον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος προειδοποίησε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ πως εάν συνεχίσει θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.
Μιλώντας στον Βήμα Fm o M. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά. «Εάν έχει να πει κάποιος κάτι συγκεκριμένο να το πει. Όχι κουβέντες έτσι στον αέρα ας το πει διότι εν συνεχεία ο καθένας φέρει και το βάρος των λεγομένων του και οι συνέπειες από ένα σημείο και μετά είναι σαφείς και συγκεκριμένες. Αλλά ανα θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει. Όχι κουβέντες στον αέρα, όχι αοριστίες όχι γενικότητες όχι υπαινιγμοί όχι λάσπη στον ανεμιστήρα τώρα ως προς τα υπόλοιπα, ο Γ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνομαι πως έχει μια πικρία... Αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης εμένα προσωπικά δεν με αφορά».
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο οποίος όλο το τελευταίο διάστημα καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον των Βορίδη και Γεωργιάδη που προσχώρησαν στην ΝΔ δήλωσε στο περιοδικό Crash «Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κλπ».

 euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου