Νέα κόντρα ΚΚΕ-Πάγκαλου

Ο Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ» αμφισβήτησε ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα της Αριστεράς, ενώ άφησε αιχμές για τη στάση της Αλ. Παπαρήγα και του Αλ. Τσίπρα που καταδικάζουν τον κοινοβουλευτισμό.
«Προσπαθώ να μην ενοχλούμαι ακόμη κι όταν προαναγγέλλουν βίαια επαναστατική ανατροπή, όπως έχουν κάνει επανειλημμένα μέσα στην αίθουσα της Βουλής. Με ενοχλεί η ανομία, οι βίαιες πράξεις οπαδών καθοδηγούμενων από αυτούς τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι απαγορεύουν την άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων συμπολιτών τους, καταστρέφουν και πυρπολούν περιουσίες και σε μερικές περιπτώσεις, όπως εκείνη της Marfin, οδηγούν σε αποτρόπαιο θάνατο αθώους εργαζόμενους», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.
Η απάντηση του ΚΚΕ
« Ο Πάγκαλος, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ποιοι μηχανισμοί και γιατί δημιουργούν τις Μαρφίν, το κρύβει για να συκοφαντεί και να προβοκάρει το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Αυτό που θέλουν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και η συμμαχία τους, η ΕΕ, είναι την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, τη λαϊκή χειραφέτηση και οργάνωση, γιατί γνωρίζουν καλά ότι αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια. Αυτό αποδεικνύουν και οι συκοφαντίες Σαμαρά, Πάγκαλου και λοιπών», τόνισε το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου