Κακλαμάνης: Κατεβαίνω υποψήφιος στην Α' Αθήνας

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθήνας γνωστοποιεί με συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Νικήτας Κακλαμάνης. "Ναι, θα δώσω το παρόν στη εκλογική μάχη. Θα το πράξω, γιατί πιστεύω, ότι αξίζει στην Ελλάδα ένα καλύτερο μέλλον", τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος δηλώνει δικαιωμένος για τις εξελίξεις στην Οικονομία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθώς όπως υποστηρίζει "ως ευρωβουλευτής πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν η νομισματική και όχι η οικονομική ενοποίηση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν ακόμη στα σπάργανα… για όσους ξεχνούν, τους θυμίζω, ότι είχα καταψηφίσει την καθιέρωση του ευρώ ως ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα".
Και εξηγεί: "Τότε είχα προβλέψει ότι αυτό που πρόκειται να γίνει δεν είναι ΟΝΕ (Οικονομική Νομισματική Ένωση) αλλά απλά ΝΕ (Νομισματική Ένωση). Δυστυχώς, τα γεγονότα με δικαίωσαν… Κατά συνέπεια νομίζω, ότι έχω την υποχρέωση να είμαι παρών, καταθέτοντας την εμπειρία μου ώστε να βγει η χώρα από τη «μέγγενη» του ΔΝΤ και της Τρόικας, στην οποία την οδήγησε η κυβέρνηση-Παπανδρέου, με την Ευρωπαϊκή Ένωση
να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την καταστροφή…".
Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρεται και στην πανστρατιά που κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ ενόψει εκλογών. "Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ιερή υποχρέωση να συσπειρώσει και να συστρατεύσει όλες τις υγιείς και εθνικές δυνάμεις, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο" σημειώνει και αναφερόμενος στο αν το προσκλητήριο πρέπαι να αφορά και την Ντόρα Μπακογιάννη απαντά:
«Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε να ακολουθήσει, αν και προσωπικά διαφώνησα, τη δική της πορεία, πριν από ένα χρόνο. Θεωρώ, ότι ουδείς περισσεύει στην πιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας…»

 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου