Διαμαρτυρία της Δ.Α. στη Διακομματική-Συνέντευξη Τύπου Παπαθεμελή στη ΔΕΘ

Την έντονη διαμαρτυρία της Δημοκρατικής Αναγέννησης για την άδικη μεταχείριση του κόμματος από την Διακομματική Επιτροπή, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Στέλιος Παπαθεμελής στον εκπρόσωπό της, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη.

Ο κ. Παπαθεμελής επισκέφθηκε τον κ. Γεωργιάδη επικεφαλής κλιμακίου της Δ.Α., μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Τρυφιάτης πανεπιστημιακός, Θωμάς Χούτας, πρώην βουλευτής και Οδυσσέας Νίκου δικηγόρος, στον οποίο και επέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας του Κόμματος η οποία ξεκαθαρίζει πως «η Δημοκρατική Αναγέννηση θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και βάσει της συνταγματικής επιταγής της αναλογικής μεταχείρισης, θα πρέπει να συμμετάσχει με εκπρόσωπό της στην Διακομματική Επιτροπή και φυσικά να τύχει του ανάλογου τηλεοπτικού χρόνου και των λοιπών προβλεπομένων δυνατοτήτων, που παρέχονται και στα άλλα κόμματα».

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύθηκε να διαβιβάσει την επιστολή στην Διακομματική, ενώ από την πλευρά της Δημοκρατικής Αναγέννησης ξεκαθαρίσθηκε ότι «το θέμα δεν πρόκειται να αφεθεί στην τύχη του και θα καταγγελθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα και φυσικά στον ελληνικό λαό που βλέπει τα κόμματα της Βουλής να σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό τους, την ώρα που ο λαός στενάζει κάτω από το βάρος της λιτότητας».

Να σημειώσουμε εδώ πως συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, δίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Β΄ του συνεδριακού κέντρου της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός», ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Νωρίτερα ο κ. Παπαθεμελής θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στην Διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να παραβρίσκονται στην συνέντευξη Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, όπου ο κ. Παπαθεμελής θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου