Την Πέμπτη στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Καψής της Θεσσαλονίκης η κεντρική προεκλογική ομιλία Παπαθεμελή

Την κεντρική προεκλογική ομιλία της Δημοκρατικής Αναγέννησης πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Στέλιος Παπαθεμελής, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Καψής της Θεσσαλονίκης.

Καλούνται οι φίλοι και τα στελέχη του Κόμματος να παραβρεθούν στην κεντρική αυτή ομιλία, όπου θα γίνει και παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών του Κόμματος.

Εξάλλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, επισκέφθηκε το Μέγαρο της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους Αστυνομικούς. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, δεν ξεχνούν τον «νόμο Παπαθεμελή» ο οποίος έκοψε τον ομφάλιο λώρο της κομματικής αστυνομίας και καθιέρωσε εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές, με αδιάβλητες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ακόμη ο κ. Παπαθεμελής, πραγματοποίησε συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, στους οποίους και ανέλυσε το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Αναγέννησης για την τόνωση της οικονομίας αναφερόμενος ιδιαίτερα στον κεντρικό στόχο του Κόμματος για αναδιανομή του εισοδήματος, υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου