Οργανώθηκε και στη Δράμα το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.

Συγκροτήθηκε σε σώμα και η Νομαρχιακή Οργάνωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στη Δράμα, με ορισμό 7μελούς Διοικητικού Οργάνου που ανέλαβε να συντονίσει την περεταίρω δράση του Μετώπου στην περιοχή.

Σε κοινή σύσκεψη στελεχών του ΠΑΜΜΕ και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας, μέσα σε κλίμα συναντίληψης των προβλημάτων της χώρας και της ελληνικής περιφέρειας ειδικότερα, αποφασίσθηκε η δραστηριοποίηση των πατριωτικών δυνάμεων της περιοχής. Με στόχο την αντιμετώπιση του οξύτατου εθνικού προβλήματος που δημιουργείται από την σκοπιανή και διεθνή προπαγάνδα, αλλά και την εξέταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική περιφέρεια από την λογική της εγκατάλειψής της από τις επιλογές του κεντρικού διαχειριστικού μοντέλου τύπου «Κολωνακίου» που επικρατεί στο πλαίσιο του δικομματικού παιχνιδιού.

Τα μέλη της 7μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στο Νομό Δράμας είναι: Ιωάννου Στέλιος, Δημητριάδης Σωκράτης, Ψαρράς Χαρίλαος, Κιουπρουλής Παναγιώτης, Τσερπίσταλης Δημήτριος, Κεφαλίδης Μιχάλης.

Οι φίλοι της Μακεδονίας στην περιοχή του Νομού Δράμας που επιθυμούν να βοηθήσουν την Νομαρχιακή Οργάνωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Στέλιο Ιωάννου στο τηλ. 2521033654.

Παράλληλα, όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην οργάνωση του ΠΑΜΜΕ στις υπόλοιπές περιοχές της Μακεδονίας, μπορούν να επικοινωνούν με τον επικεφαλής του περιοδεύοντος κλιμακίου του Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, στο τηλ. 6979112273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου