Παπαθεμελής για ΕΥΑΘ: Μην πουλάτε τα ασημικά της οικογένειας...

«Σταματήστε επιτέλους να πουλάτε τα ασημικά της οικογένειας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής, σχολιάζοντας την προγραμματιζόμενη πώληση μετοχών της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης σε ιδιώτες. Και πρόσθεσε:

«Σε μια εποχή, όπου οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές είναι υπόλογες στη συνείδηση της κοινωνίας, σε παγκόσμιο μάλιστα πεδίο μετά τις απάτες των παρατραπεζικών δραστηριοτήτων στα διεθνή χρηματιστήρια, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε περαιτέρω εκποίηση του εθνικού πλούτου. Παρά τα προβλήματά της, η ΕΥΑΘ, παραμένει μια ΔΕΚΟ που διαχειρίζεται ένα σημαντικότατο κοινωνικό αγαθό: Το νερό. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι, οι ιδιώτες θα διαχειρισθούν με αποτελεσματικότερο τρόπο το αγαθό αυτό, προς όφελος της κοινωνίας. Δεν γίνεται το αγαθό αυτό, να γίνει υπόθεση κερδοσκοπίας, στα χέρια εμπόρων και εργολάβων.

Καλούμε την κυβέρνηση, τώρα να σταματήσει τις διαδικασίες εκποίησης της ΕΥΑΘ. Και να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της, προς όφελος των Θεσσαλονικέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου