Δήλωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Πανελληνίου Μακεδονικού μετώπου Στέλιου Παπαθεμελή

Δήλωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Πανελληνίου Μακεδονικού μετώπου Στέλιου Παπαθεμελή: «Ευχαριστούμε τις χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε ευγνώμονες σε εκείνους που δούλεψαν μαζί μας.

Δώσαμε έναν τίμιο, σκληρό και ωραίο αγώνα, με κραυγαλέα άνισους όρους.

Σε μια εκλογική αναμέτρηση που παίχτηκε κυρίως από την τηλεόραση, το διακομματικό καρτέλ της βουλής, μας απέκλεισε ολοκληρωτικά από τα κεντρικά ΜΜΕ, δημόσια και ιδιωτικά.

Οικειοποιήθηκαν οι ίδιοι το σύνολο του τηλεοπτικού χρόνου και σε μας έδωσαν ψίχουλα δευτερολέπτων, μόνο την τελευταία εβδομάδα και σε νεκρές ώρες.

Το διακομματικό καρτέλ, μοίρασε την κρατική επιδότηση με τον ίδιο ληστρικό τρόπο, δίνοντας στα μεγάλα κόμματα της βουλής 20 εκατομμύρια και στο μικρότερο το ΛΑΟΣ 5 εκατομμύρια. Καθώς επίσης και ένα πρόσθετο χοντρό πακέτο πολλών εκατομμυρίων ευρώ στους ίδιους, για τις προεκλογικές τους ανάγκες.

Οφείλουμε ακόμη να καταγγείλουμε την ατολμία των δικαιοδοτικών θεσμών τα οποία ακόμη και στην περίπτωση του ΕΣΡ που εξέδωσε απόφαση για «αναλογική μεταχείριση» του Μακεδονικού Μετώπου στα Δελτία Ειδήσεων, η απόφασή του παρέμεινε κενό γράμμα, δεν τηρήθηκε από κανέναν και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται κανείς να τιμωρηθεί.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το ίδιο πάθος και ένταση, πάνω στους στόχους που έχουμε θέσει. Για μια άλλη Ελλάδα. Για μια συμμαχία για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου