Το Κ.Ε.ΣΥ (ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ) στηρίζει ΠΑ.Μ.ΜΕ.

Το Κ.Ε.ΣΥ, το κόμμα της πολυπληθέστερης κοινωνικής ομάδας των Ελλήνων Συνταξιούχων στηρίζει ενεργά την μεγάλη Εθνική Προσπάθεια του ΠΑ.Μ.ΜΕ προκειμένου να "κλειδωθεί" το όνομα της Μακεδονίας και να εκπροσωπηθεί επιτέλους η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στο Ευρωκοινοβούλιο,βάζοντας φρένο στη Σκοπιανή και διεθνή προπαγάνδα κατα της Χώρας μας.

Το Κ.Ε.ΣΥ έχει σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής,την προώθηση των συμφερόντων,την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και τη διεκδίκηση του ενεργού ρόλου των συνταξιούχων και των ατόμων της τρίτης ηλικίας γενικότερα,σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο μέσα απο την πληροφόρηση και επηρεασμό της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής έναντι των ηλικιωμένων.
Σε αυτές τις Ευρωεκλογές όμως συμμετέχουμε στο κάλεσμα των κομμάτων,ενώσεων και συλλόγων για την ίδρυση του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου και στηρίζουμε αυτή την υπερκομματική προσπάθεια προτάσσοντας το Εθνικό Συμφέρον απο το κοινωνικό,οικονομικό και μικροκομματικό καλώντας ό λ ο υ ς τους σκεπτόμενους Ελληνες Συνταξιούχους να πάρουν θέση... υπερ της Μακεδονίας, δίνοντας "ευρωπαϊκή σύνταξη" σε όσους έχουν άλλα σχέδια για το σφετερισμό του ονόματος και της παθητικής αποδοχής της όποιας τέτοιας εξέλιξης απο τους Ελληνες Πολίτες.
Ας μην αφήσουμε ανεκμετάλευτη αυτή την ευκαιρία! Ας ενισχύσουμε με την ψήφο μας το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο για να στείλουμε εμείς οι Ελληνες τη Μακεδονία στα έδρανα της Ευρωβουλής, βροντοφωνάζοντας Ο Χ Ι σε κάθε άλλου είδους σχεδιασμό, για την επίτευξη ενός νέου σύχγρονου ειρηνικού Επους, αντίστοιχου σε αξία με αυτό του Αλβανικού Επους ενάντια στα σχέδια κάθε είδους και μορφής κατακτητών...
Είναι μια μοναδική εθνική ευκαιρία να α ν τ ι τ α χ θ ο ύ μ ε ποιοτικά και ηθικά και εκτός απο τα τραγούδια της Eurovision, να αποδείξουμε ότι μπορούμε ακόμα και σήμερα να στείλουμε ένα πατριωτικό μήνυμα δύναμης,εθνικής ενότητας σε ό λ η την Ευρώπη,για τη δύναμη των Ελλήνων πολιτών, όταν είναι ενωμένοι στην διεκδίκηση εθνικών δικαίων για την υπεράσπιη των εθνικών μας συμφερόντων!
Καλούμε όλους τους Ελληνες και Ελληνίδες Συνταξιούχους,με την πείρα,τη γνώση και τη σοφία της ζωής που τους διακρίνει, να ξεφύγουν επιτέλους απο τη μιζέρια του μονότονου και άγονου παλαιοκομματισμού και να ψηφίσουν το ΠΑ.Μ.ΜΕ για να εκπροσωπηθεί το Μέτωπό μας ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των οικονομικών και κοινωνικών μας θεμάτων,στην Ευρωβουλή.

" ΤΩΡΑ ... ΚΕΣΥ,
ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!"

Το Κόμμα των Ελλήνων Συνταξιούχων (Κ.Ε.ΣΥ) συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑ.Μ.ΜΕ με τον ιδρυτικό Πρόεδρο του Κ.Ε.ΣΥ κ.Κωνσταντίνο Γιαγκίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου